Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 4 januari 2010

Alexander Pechtold in Middelburg

Op woensdag 20 januari 2010 zal Alexander Pechtold, tijdens zijn werkbezoek, spreken over verschillende onderwerpen. Van 19.00 tot 21.30 uur zal hij D66-leden, belangstellenden en anderen inspireren over de 5 onderwerpen van de vernieuwingsagenda;

  • Werken
  • Wonen
  • Kennis
  • Duurzaam
  • Kwaliteit

Alexander zal ingaan op de krimp in plattelandsgebieden en mogelijk enkele actuele zaken bespreken. Na zijn inleiding is er tijd en ruimte om met de aanwezigen in debat te gaan.

Tijdens deze avond is er gelegenheid voor een nieuwjaarsborrel van – en voor – D66 Zeeland. De avond zal gehouden worden in Café Brooklyn te Middelburg. Hou woensdagavond 20 januari dus vrij in je agenda!


Dit nieuwsbericht kunt u ook vinden op de website van D66 Zeeland.