Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 31 januari 2010

Het verband tussen Vlissingen en Indonesië

Onlangs verscheen de lijsttrekker van D66 Vlissingen, Niek Peters, ook in een weblogbericht op de website van PZC. Wendy van den Hurk, verslaggeefster bij de Provinciale Zeeuwse Courant, maakt in april 2010 een reis door Indonesië. In eerste instantie om collega's in het
Oosten bij te scholen over multimedialiteit in de journalistiek, maar
natuurlijk komt ze ook met verhalen terug.

In haar weblog schreef ze over de roots van Niek, die oorspronkelijk op Sulawesi liggen. Zo vertelt Niek over zijn afkomst, de speciale verloving tussen zijn vader en moeder en het plan om een opleiding in Kalimantan (het Indonesische deel van het eiland Borneo) op te zetten.

Lees het complete bericht – en de weblog van Wendy – op de website van de PZC: www.pzc.nl/blog/indonesie.