Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 28 april 2016

Carl Schoor nieuwe voorzitter afdelingsbestuur D66 Walcheren

Woensdagavond 20 april hebben de leden van D66 Walcheren drie nieuwe bestuursleden gekozen. Carl Schoor uit Middelburg is de nieuwe voorzitter, Monique Schoonen uit Vlissingen de nieuwe vice-voorzitter en Alex Maas uit Domburg vervult de rol van secretaris. Alle drie hebben al een grote staat van dienst binnen D66. Zij volgen Heidie Menheere, Paul van Niftrik en Heleen Peters op, die al sinds 2010 lid waren van het bestuur. Jeffrey Buijze was al in november 2015 afgetreden als secetaris. Hans Feenstra uit Zoutelande, in het bestuur sinds 2012, vervult vanaf heden de rol van penningmeester. Samen met Jeroen Jakobsen uit Domburg heeft D66 Walcheren nu weer een voltallig bestuur. D66 Walcheren heeft rond de 120 leden en behoort tot de grotere afdelingen in het land.