Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 27 februari 2017

Doe mee! Volg de gratis cursus Politiek Actief

Vraagt u zich weleens af hoe beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Of wat een raadslid doet? Hoe een gemeenteraad eigenlijk werkt? Tot en met vrijdag 17 maart 2017 kunt u zich aanmelden bij de gemeente Middelburg en Vlissingen voor een gratis cursus ‘Politiek Actief’. De cursus is ook bestemd voor leden van D66 die al langer actief zijn in een steunfractie of bestuur. Raadsleden kunnen zich niet aanmelden.

Voor wie is de cursus?

Middelburg en Vlissingen organiseren samen de gratis cursus Politiek Actief voor inwoners die meer willen weten van lokale politiek. De cursus (die gegeven wordt door Prodemos) bestaat uit 6 bijeenkomsten. Tijdens deze avonden krijgt u meer inzicht in de gemeentelijke politiek, leert u vaardigheden zoals debatteren én vergroot u uw kennis over politiek in het algemeen.

In sneltrein klaar voor de lokale politiek!

De cursus wordt gegeven op de volgende data:

Dinsdag 4 april: 19.30-22.00 uur in Middelburg;

Dinsdag 11 april: 19.30-22.00 uur in Vlissingen;

Woensdag 19 april: 19.30-22.00 uur in Vlissingen;

Woensdag 10 mei: 19.30-22.00 uur in Middelburg;

Dinsdag 16 mei: 19.30-22.00 uur in Vlissingen.

Opgeven

Er is plek voor 15 Middelburgse en 15 Vlissingse cursisten. Als u interesse heeft om de cursus te volgen, kunt u mailen naar griffie@vlissingen.nl. Voor Middelburg is dat griffie@middelburg.nl. We ontvangen graag een korte motivatie waarom u de cursus wilt volgen. Een voorwaarde om deel te nemen is wel dat u alle dagen kunt.