Steun ons en help Nederland vooruit

10 vragen aan Atyna Janse

Tien vragen, tien antwoorden!

Dat is hoe we in de komende weken onze kandidaten (nader) aan jullie voorstellen! Hieronder lees je de antwoorden van verbindend kracht Atyna, de nummer 4 op onze lijst.

 

 

  1. Hoe heet je? Atyna Janse
  2. Waarom ben je lid van D66 geworden? Omdat deze partij past bij mij, de manier waarop ik in het leven sta. Ik vind het belangrijk om samen de maatschappij te maken en de middenweg te bewandelen.
  3. Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben zelfstandig ondernemer en verbind mens en werk. Ook geef ik business yoga.
  4. Hoe lang woon je al in de gemeente Vlissingen? Mijn hele leven (57 jaar).
  5. Wat vind jij zo fijn aan wonen in de gemeente Vlissingen? Dichtbij de zee, lekker rustig. Het is een no nonsens stad zonder poeha.
  6. Waarom moeten Vlissingers jou kiezen? Omdat ik van Vlissingen hou en het beste wil voor Vlissingers. Als zelfstandig ondernemer ga ik voor een goed klimaat voor andere ondernemers in de stad waarin initiatieven gewaardeerd worden. Samen maken we de maatschappij.
  7. Als je gekozen wordt, wat wil dan bereiken voor de gemeente Vlissingen? Een fijne stad voor iedereen en daarom ook mensen betrekken bij belangrijke zaken. Omgeving, maar ook kunst en cultuur vind ik heel belangrijk.
  8. Wat is jouw favoriete plek in de gemeente Vlissingen? De boulevard en het plein van de St. Jacobskerk.
  9. Waar kunnen wij jou voor wakker maken? Een goed concert of (dans)voorstelling.
  10. Wat doe je het liefst op een vrije middag? Naar het strand met een goed boek.

 

Benieuwd wat Atyna precies bedoeld met een goed klimaat voor ondernemers? Kijk snel op pagina 14 van ons verkiezingsprogramma! Je vindt ons programma hier: https://walcheren.d66.nl/publicaties/verkiezingsprogramma-d66-vlissingen/ 

Laatst gewijzigd op 22 november 2018