Steun ons en help Nederland vooruit

10 vragen aan Bianca Baake

Tien vragen, tien antwoorden

Dat is hoe we in de komende weken onze kandidaten (nader) aan jullie voorstellen! Hieronder de antwoorden van de ondernemende Bianca Baake. Zij staat op plek negen op onze lijst.

 

 

  1. Hoe heet je? Bianca Baake
  2. Waarom ben je lid van D66 geworden? Ik ben voor eigen verantwoordelijkheid voor iedereen, met uitzondering voor hen die het echt niet kunnen.
  3. Wat doe je in het dagelijks leven? Ik heb sinds enkele maanden een restaurant aan het Bellamypark, Castafiore, en daarnaast doe ik ook af en toe een kleine opdracht voor mijn adviesbureau Human Forces.
  4. Hoe lang woon je al in de gemeente Vlissingen? Bijna 15 jaar.
  5. Wat vind jij zo fijn aan wonen in de gemeente Vlissingen? Stad aan zee met strand op het zuiden.
  6. Waarom moeten Vlissingers jou kiezen? Vanwege de punten die ik wil bereiken, zie mijn antwoorden bij vraag 7.
  7. Als je gekozen wordt, wat wil dan bereiken voor de gemeente Vlissingen? Behoud en verbetering van leefklimaat, met name meer aandacht en ruimte voor groen (bomen!!) / parken in het centrum. Optimaliseren van de mogelijkheden en aantrekkingskracht voor bewoners, MKB-ers en toeristen.
  8. Wat is jouw favoriete plek in de gemeente Vlissingen? De Boulevard.
  9. Waar kunnen wij jou voor wakker maken? Italiaans eten.
  10. Wat doe je het liefst op een vrije middag? Nieuwe dingen bekijken, op het terras in zon of schaduw met een boek, lekker uit eten 😀

 

Wil je meer weten over leefbaarheid in een slimme en groene stad? Kijk snel op pagina 29 t/m 31 van ons verkiezingsprogramma! Je vindt ons programma hier: https://walcheren.d66.nl/publicaties/verkiezingsprogramma-d66-vlissingen/

Laatst gewijzigd op 22 november 2018