Steun ons en help Nederland vooruit

10 vragen aan Bram Brouwer

Tien vragen, tien antwoorden

Dat is hoe we in de komende weken onze kandidaten (nader) aan jullie voorstellen! Deze keer is onze benjamin en nummer 11 op de lijst aan de beurt.

  1. Hoe heet je? Bram Brouwer
  2. Waarom ben je lid van D66 geworden? Ik heb voor D66 gekozen omdat ik mij daar bij thuis voelde. Het gedachtegoed past gewoon goed bij mij.
  3. Wat doe je in het dagelijks leven? In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Brandwacht bij verschillende bedrijven.
  4. Hoe lang woon je al in de gemeente Vlissingen? Ik woon sinds mijn 4de levensjaar in Vlissingen dat is zo’n 23 jaar.
  5. Wat vind jij zo fijn aan wonen in de gemeente Vlissingen? Vlissingen is een gemeente die eigenlijk alles heeft wat nodig is. Daarnaast is de afwisseling van drukte en rust hier precies goed. Wil je drukte, loop dan een van de winkelkernen in. Wil je rust, dan loop je net zo snel of het strand op of de polder in.
  6. Waarom moeten Vlissingers jou kiezen? Door mijn persoonlijke ervaring als cliënt bij veel instellingen (Phortos, Orionis, speciaal basis en voortgezet onderwijs) kan ik goed voor de gemeente meedenken. Ik weet wat werkt en wat niet. Daarnaast ben ik ook nog vrij jong met mijn 27 jaar, waardoor ik me vooral nu nog kan uitspreken namens de jeugd.
  7. Als je gekozen wordt, wat wil dan bereiken voor de gemeente Vlissingen? Ik zou ervoor willen zorgen dat Vlissingen een plek wordt waar jongvolwassenen graag willen wonen. Daar ga ik mijzelf hard voor maken!
  8. Wat is jouw favoriete plek in de gemeente Vlissingen? Mijn favoriete plek in Vlissingen is eigenlijk wel de Boulevard. Of het nou zomer of winter is, ik zit graag bij het water kijkend naar de flatgebouwen (schepen) die voorbij varen.
  9. Waar kunnen wij jou voor wakker maken? Mij wakker maken? Doe maar niet.
  10. Wat doe je het liefst op een vrije middag? Er zijn twee dingen die ik graag doe. Ik kook graag voor een klein gezelschap, maar ik kan ook echt genieten van een wandeling in de natuur.

Wil je weten voor welke plannen in het onderwijs en de zorg Bram zich wil inzetten? Kijk snel op pagina 20 van ons verkiezingsprogramma! Je vindt ons programma hier: https://walcheren.d66.nl/publicaties/verkiezingsprogramma-d66-vlissingen/

Laatst gewijzigd op 22 november 2018