Steun ons en help Nederland vooruit

10 vragen aan Josephine Elliott-Hilverdink

Tien vragen, tien antwoorden. Dat is hoe we in de komende weken onze kandidaten (nader) aan jullie gaan voorstellen! Vandaag bijt onze lijsttrekker het spits af!

 

 

 

 

  1. Hoe heet je? Josephine Elliott – Hilverdink
  2. Waarom ben je lid van D66 geworden? Ik zocht een partij die niet links en niet rechts was maar gewoon naar de beste oplossing zocht voor problemen, optimistisch, internationaal en wars van dogma’s. Ik voel me helemaal thuis bij D66 en stemde al D66 maar toen in 2006 de partij dreigde te verdwijnen, ben ik ook lid geworden.
  3. Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben moeder van twee prachtige dochters en sinds september 2015 wethouder van o.a. Onderwijs, Verkeer en Milieu.
  4. Hoe lang woon je al in de gemeente Vlissingen? Ik woon sinds 2004 permanent in Vlissingen, maar ik ben mijn hart aan Vlissingen verloren op mijn 15e toen ik verliefd werd op mijn man die uit Vlissingen komt. De tussentijdse jaren kwam ik zo vaak als mogelijk in Vlissingen, ook toen wij in het buitenland woonden.
  5. Wat vind jij zo fijn aan wonen in de gemeente Vlissingen? Ik vind de omgeving mooi en de mensen laten elkaar vrij en de bevolking is divers, het is groot genoeg voor allerlei evenementen, winkels en horeca, maar klein genoeg om je veilig te voelen, het strand in de zomer is heerlijk dichtbij. Vrijheid blijheid!
  6. Waarom moeten Vlissingers jou kiezen? Het achterstallig onderhoud, de besluiteloosheid en de keuzes die in het verleden gemaakt zijn maakten dat ik mij actief met de politiek ging bemoeien. Immers, als je het anders wilt kun je niet aan de zijlijn blijven staan. Afgelopen jaren heb ik als raadslid, fractievoorzitter en wethouder mijn steentje mogen bijdragen aan een nog beter Vlissingen voor iedereen en dat doe ik graag nog een keer, omdat er wel al veel in gang is gezet, maar het werk nog niet af is.
  7. Als je gekozen wordt, wat wil dan bereiken voor de gemeente Vlissingen? Ik zou zeggen, zie ons verkiezingsprogramma! Daarin schrijven we over onze tien stippen op de horizon en over alle zaken die we willen bereiken voor de gemeente Vlissingen!
  8. Wat is jouw favoriete plek in de gemeente Vlissingen? Ik heb een paar favoriete plekken: de boulevard, de Oude Markt, de Kazematten, Uncle Beach, het windorgel, Kon-Tiki Beach
  9. Waar kunnen wij jou voor wakker maken? Thais eten of Engelse roast potatoes
  10. Wat doe je het liefst op een vrije middag? Een boek lezen of op het strand wandelen met de hond

 

Benieuwd naar de tien stippen op de horizon waar Josephine het over heeft? Kijk snel op pagina vijf van ons verkiezingsprogramma! Je vindt ons programma hier: https://walcheren.d66.nl/publicaties/verkiezingsprogramma-d66-vlissingen/

Laatst gewijzigd op 22 november 2018