Steun ons en help Nederland vooruit

Frits Broos

Offline campagne coördinator

Ik stel mezelf graag aan u voor. Ik ben Frits Broos. Binnen D66 Middelburg ben ik actief of actief geweest in verschillende functies (secretariaat, duurzaamheid, fractie assistent en de campagne). Ik sta op plaats 4 van de Middelburgse lijst en doe voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Ik ben 55 jaar, hier opgegroeid, de trotse vader van twee prachtige tienerdochters en ik hoop later dit jaar in het huwelijk te treden. Ik woon in ’t Zand.

D66 is altijd al mijn partij geweest vanwege het vrije democratische sociaal liberale denken, onze duurzame lange termijn agenda in combinatie met ondernemerschap en bestuurlijke vernieuwing.

Ik ben personeelsman (HRM), heb veel van de wereld gezien, 3,5 jaar in Australië gewoond en heb tien jaar een reisbureau gehad. Ik ben nu zelfstandig ondernemer op personeelsgebied, toerisme en duurzaamheid en werk daarnaast als flexwerker in Vlissingen-Oost. Ik ben initiatiefnemer tot behoud van wijk ’t Zand.

Ik ben breed georiënteerd, creatief, vernieuwend en communicatiegericht. Ik zoek samenwerking en dialoog en ga graag voor u aan de slag om van Middelburg een nog mooiere, financieel gezonde, tolerante en leefbare stad te maken!

Vragen? Bel 0620617590 of e-mail fritsbroos@hotmail.com

Meer van Frits Broos